PM Feature appears to be functional again.

    Share
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54585
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    PM Feature appears to be functional again.

    Post by PTFlea on Fri Sep 04, 2009 12:57 pm

    I realize that no one can mass PM or PM multiple parties. I've opened two threads in the Forummotion help pages to get an answer, but the people there are taking their time getting to it.

    I'll fix it when I get an answer, because I sure can't figure out what went wrong.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54585
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by PTFlea on Fri Sep 04, 2009 1:36 pm

    A guy asked me if I'm using Chrome and to try Firefox, but I am using Firefox - and everyone's having this problem?

    Right?

    SensFan71
    All-Star
    All-Star

    Number of posts : 5649
    Age : 37
    Location : Dorchester, NB
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-12-02

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by SensFan71 on Fri Sep 04, 2009 1:41 pm

    SpezDispenser wrote:A guy asked me if I'm using Chrome and to try Firefox, but I am using Firefox - and everyone's having this problem?

    Right?

    I am using IE 6 or 7 and having the same problem, was talking with SG11 this morning about it.
    avatar
    SeawaySensFan
    Franchise Player
    Franchise Player

    Number of posts : 24783
    Age : 45
    Location : Cornwall, ON
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-12-02

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by SeawaySensFan on Fri Sep 04, 2009 1:42 pm

    Right. Opera too.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54585
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by PTFlea on Fri Sep 04, 2009 2:10 pm

    Yeah, they should have an answer soon enough (I hope).
    avatar
    LeCaptain
    All-Star
    All-Star

    Number of posts : 12030
    Age : 30
    Location : Montreal, QC
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-12-01

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by LeCaptain on Fri Sep 04, 2009 2:12 pm

    I tried FIrefox, Chrome, IE... unless this is an Apple Conspiracy, there is definitely a problem.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54585
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by PTFlea on Fri Sep 04, 2009 2:14 pm

    Yeah, now that I re-posted it, there's a couple of other sites saying they have the same issue.

    I think it'll be resolved soon.

    darren1
    Prospect
    Prospect

    Number of posts : 19
    Age : 25
    Location : ForuMotion support forum & Australia
    Favorite Team : Los Angeles
    Registration date : 2009-09-04

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by darren1 on Sat Sep 05, 2009 12:58 am

    Hello,

    Im darren1 on the support forum, of forumotion.

    I have came here to assess the further first hand, as this is a really weird case, and I haven't heard of this for a very long time.

    Indeed I will be trying a few mass PM's to see what happen's.

    First, can I get you guys to check if your browser is Up-To-Dare please.
    It could be caused by a out-of-date browser, but that's very highly unlikely.

    If you do happen to receive one of my Private message's, please don't be hesitant to reply, and I will clarify why I'm here Wink
    I will start Mass-PMing now.

    If you do encounter any other problem's please inform me via this thread, or via the appropriate thread on the support forum, and any of us volunteer's will try to help out Wink


    Last edited by darren1 on Sat Sep 05, 2009 1:03 am; edited 1 time in total
    avatar
    asq2
    All-Star
    All-Star

    Number of posts : 7179
    Favorite Team : Detroit
    Registration date : 2008-08-05

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by asq2 on Sat Sep 05, 2009 1:00 am

    Thanks. :KKK:

    darren1
    Prospect
    Prospect

    Number of posts : 19
    Age : 25
    Location : ForuMotion support forum & Australia
    Favorite Team : Los Angeles
    Registration date : 2009-09-04

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by darren1 on Sat Sep 05, 2009 1:05 am

    No problem Wink

    I just encounter 2/3 of the reported error's.
    The "find a username" is not working;
    The "+" button is not opening another box to allow me to add another username.

    EDIT:


    You may also have to resynchronize the forum => http://help.forumotion.com/tricks-tips-f32/resynchronizing-your-forum-t50777.htm

    I was just playing a bit with the feature, and have found something interesting Smile

    If you want to send the same message to multiple people at once, you CAN do it, it's just more difficult here because you have to hit the "Preview" button BEFORE sending it.
    When u hit the preview button, it will basically refresh the page and in the "to" aka "who it goes to" space, another box will pop up just underneath the current one.
    Just fill that one in with the next desired person, and just repeat until there is everyone you want to send to is there, then hit the "send" button.

    This is however a mere temporary solution.
    By looking at things, I will have to go around and ask for help from the staff, and request this to be moved to the technical section, and get our french lesion to look at the problem, and forward it to the technician's.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54585
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by PTFlea on Sat Sep 05, 2009 1:48 am

    That definitely works, thanks for the temporary solution - and for your help. Ole!

    darren1
    Prospect
    Prospect

    Number of posts : 19
    Age : 25
    Location : ForuMotion support forum & Australia
    Favorite Team : Los Angeles
    Registration date : 2009-09-04

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by darren1 on Sat Sep 05, 2009 2:01 am

    No problem at all.

    Ill have a chat with Sanket and see what he thinks but, I don't think he'll think diff to what I am..

    But make sure you resynchronize the forum.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54585
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by PTFlea on Sat Sep 05, 2009 2:30 am

    Just resynchronized and it didn't fix the issue unfortunately.
    avatar
    hemlock
    All-Star
    All-Star

    Number of posts : 5005
    Location : Alberta
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2009-06-20

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by hemlock on Sat Sep 05, 2009 7:20 am

    Hey at least we've got a temp fix anyway.
    avatar
    wprager
    Administrator
    Administrator

    Number of posts : 48176
    Age : 56
    Location : Kanata
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-05

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by wprager on Sat Sep 05, 2009 8:08 am

    SpezDispenser wrote:Yeah, now that I re-posted it, there's a couple of other sites saying they have the same issue.

    I think it'll be resolved soon.

    Gee, SD, how did you get into the admin panel of the other sites? Sarcasm


    _________________
    Hey, I don't have all the answers. In life, to be honest, I've failed as much as I have succeeded. But I love my wife. I love my life. And I wish you my kind of success.
    - Dicky Fox

    Sponsored content

    Re: PM Feature appears to be functional again.

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Nov 20, 2017 9:53 pm