Problems with the site?

    Share
    avatar
    shabbs
    Hall of Famer
    Hall of Famer

    Number of posts : 31416
    Location : I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-12

    Problems with the site?

    Post by shabbs on Fri Oct 09, 2009 1:02 pm

    Is anyone else having a ton of issues loading this site up and posting? I keep getting disconnects and "error pages" showing up. It's been happening for a few days now. Is it just me?
    avatar
    SeawaySensFan
    Franchise Player
    Franchise Player

    Number of posts : 24763
    Age : 45
    Location : Cornwall, ON
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-12-02

    Re: Problems with the site?

    Post by SeawaySensFan on Fri Oct 09, 2009 1:05 pm

    shabbs wrote:Is anyone else having a ton of issues loading this site up and posting? I keep getting disconnects and "error pages" showing up. It's been happening for a few days now. Is it just me?

    Me too, and it's driving me bonkers.

    Guest
    Guest

    Re: Problems with the site?

    Post by Guest on Fri Oct 09, 2009 1:10 pm

    me too... lots of issues. Even had a reappearance of the skulls briefly...

    avatar
    shabbs
    Hall of Famer
    Hall of Famer

    Number of posts : 31416
    Location : I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-12

    Re: Problems with the site?

    Post by shabbs on Fri Oct 09, 2009 1:11 pm

    MurderOnIce wrote:me too... lots of issues. Even had a reappearance of the skulls briefly...

    I never saw the skulls again but the site not loading has been really driving me insane.

    Guest
    Guest

    Re: Problems with the site?

    Post by Guest on Fri Oct 09, 2009 1:18 pm

    Just got worse
    avatar
    Hobiesens
    Sophomore
    Sophomore

    Number of posts : 801
    Location : Toronto
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-11-06

    Re: Problems with the site?

    Post by Hobiesens on Fri Oct 09, 2009 1:22 pm

    shabbs wrote:Is anyone else having a ton of issues loading this site up and posting? I keep getting disconnects and "error pages" showing up. It's been happening for a few days now. Is it just me?


    I'm havnig the same issue.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54285
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: Problems with the site?

    Post by PTFlea on Fri Oct 09, 2009 1:25 pm

    Big time problems. I'm not sure why this is happening, I'll try to find out soon though.
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54285
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: Problems with the site?

    Post by PTFlea on Fri Oct 09, 2009 1:29 pm

    Issues with Firefox, my IE is working okay with this site. Damn...we'll have to figure it all out.
    avatar
    shabbs
    Hall of Famer
    Hall of Famer

    Number of posts : 31416
    Location : I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-12

    Re: Problems with the site?

    Post by shabbs on Fri Oct 09, 2009 1:32 pm

    SpezDispenser wrote:Issues with Firefox, my IE is working okay with this site. Damn...we'll have to figure it all out.
    I've been checking all my browsers (Firefox, IE, Opera, Safari) and I get the issue with all of them when it's happening.
    avatar
    wprager
    Administrator
    Administrator

    Number of posts : 47775
    Age : 55
    Location : Kanata
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-05

    Re: Problems with the site?

    Post by wprager on Fri Oct 09, 2009 3:47 pm

    The problems appear to be server-side. Several times when loading a page I've gotten the "Maintenance" screen up, then I reload and get the page. The tech guys are working on restoring our PM functionality, so maybe they are causing this.

    Also I've been having problems with Rogers. Some sites don't load intermittently (but usually work fine on a reload). Could be issues in the Rogers network causing dropped packets, long latencies, etc.


    _________________
    Hey, I don't have all the answers. In life, to be honest, I've failed as much as I have succeeded. But I love my wife. I love my life. And I wish you my kind of success.
    - Dicky Fox
    avatar
    PTFlea
    Co-Founder
    Co-Founder

    Number of posts : 54285
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-07-31

    Re: Problems with the site?

    Post by PTFlea on Fri Oct 09, 2009 3:53 pm

    wprager wrote:The problems appear to be server-side. Several times when loading a page I've gotten the "Maintenance" screen up, then I reload and get the page. The tech guys are working on restoring our PM functionality, so maybe they are causing this.

    Also I've been having problems with Rogers. Some sites don't load intermittently (but usually work fine on a reload). Could be issues in the Rogers network causing dropped packets, long latencies, etc.

    I think you're right in that it's maintenance on the site from ForumMotion to fix the PM problems etc.
    avatar
    SeawaySensFan
    Franchise Player
    Franchise Player

    Number of posts : 24763
    Age : 45
    Location : Cornwall, ON
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-12-02

    Re: Problems with the site?

    Post by SeawaySensFan on Fri Oct 09, 2009 3:54 pm

    SpezDispenser wrote:
    wprager wrote:The problems appear to be server-side. Several times when loading a page I've gotten the "Maintenance" screen up, then I reload and get the page. The tech guys are working on restoring our PM functionality, so maybe they are causing this.

    Also I've been having problems with Rogers. Some sites don't load intermittently (but usually work fine on a reload). Could be issues in the Rogers network causing dropped packets, long latencies, etc.

    I think you're right in that it's maintenance on the site from ForumMotion to fix the PM problems etc.

    Just so you know, I've been getting the maintenance page fairly frequently for about a week now.
    avatar
    TheAvatar
    Veteran
    Veteran

    Number of posts : 2728
    Age : 50
    Location : Colorado springs, colorado
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-05

    Re: Problems with the site?

    Post by TheAvatar on Fri Oct 09, 2009 8:18 pm

    me2
    avatar
    spader
    All-Star
    All-Star

    Number of posts : 10052
    Age : 37
    Location : Toronto
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2009-07-09

    Re: Problems with the site?

    Post by spader on Sat Oct 10, 2009 5:56 am

    Ha, I've been getting the same error page. The best part is that when I tried to start a thread about the issue, the error page popped up and the thread was lost. Because I didn't see another thread, I assumed the problems were with my comp/connection. At least now I know.
    avatar
    shabbs
    Hall of Famer
    Hall of Famer

    Number of posts : 31416
    Location : I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
    Favorite Team : Ottawa
    Registration date : 2008-08-12

    Re: Problems with the site?

    Post by shabbs on Sat Oct 10, 2009 7:34 am

    It's funny how no one talks about it and then a thread is posted and everyone comes out saying they've got the same issues... heh heh.

    Sponsored content

    Re: Problems with the site?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Sep 19, 2017 11:57 pm